VELKOMMEN TIL MURERMESTER TORBEN E. LARSEN

Når du vælger Murermester Torben E. Larsen til dine mureropgaver, er du sikret professionelt håndværk og en service i topklasse!

Vi står klar med et uforpligtende tilbud på dit murerprojekt, uanset om det er badeværelset, der trænger til en modernisering, husets facade, der skal have en pudsning eller taget, der er klar til en fornyelse. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Murermester Torben E. Larsen har mange års erfaring og kan løse enhver opgave indenfor murerfaget. Igennem årene har vi løst mange specielle udfordringer, som vi gerne tager imod flere af!

Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds – kundens tilfredshed er derfor afgørende!

Relevante søgeord for Murermester Torben E. Larsen: Flisemurer Odense | Tilbygning Odense | Renovering Odense | Ombygning Odense |

Vil du ringes op?

Kunderne siger:

Pia

Torben har stået for alt murerarbejde på en totalrenovering af vores hus og har leveret et super stykke arbejde. Torben og hans ansatte er venlige og behagelige at samarbejde med og man kan regne med, at de aftaler man indgår bliver overholdt.

Vi fik lagt nogle meget store klinker og også den opgave blev udført perfekt.

Torben får de varmeste anbefalinger herfra.

Steen

Vi har haft murermester Torben E. Larsen til at renovere vores badeværelse.

Under hele forløbet havde vi en god dialog og kommunikation med firmaet. Torben havde nogle gode løsningsforslag f.eks i forhold til, hvordan fliserne kunne lægges og farvevalg.

De mødte altid op til aftalt tid, og gav løbende tilbagemeldinger om, hvor langt de var nået i processen og det videre forløb.

C Jacobsen

Jeg har brugt en del tid på at finde pålidelig og grundig håndværker. Jeg har kendskab til alt for meget sjusk og håndværkere, som ikke holder aftaler. Det er IKKE tilfældet her.

Torben og hans folk kommer som aftalt, laver et flot stykke arbejde og er reelle håndværkere.

Flere af dem tak.

Rune

Totalrenovering af kælder

En ualmindelig veludført opgave både i kvalitet og tid. Torben er behagelig og nøjagtig i hans arbejdsfacon, og han styrer rutineret hans underleverandører, som i dette tilfælde talte: vvs, elektriker, tømrer og smed.

Jeg kan varmt anbefale Torben, hvis du vil have tingene lavet ordentligt.

Lisa

Renovering af badeværelse, dygtig kordinering og planlægning af håndværkerne.

Alt blevet som jeg gerne ville have det. Færdige før forventet. Kan anbefales.

Gunner

Dygtige og kreative murere ansvarsfulde.