GARANTI

Murermester Torben E. Larsen er medlem af Byggeriets Arbejdsgivere – BYG. Hvis du vælger at benytte en håndværker, der er medlem af BYG, så omfattes du automatisk af BYG’s 5-års garantiordning, der dækker den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Garantiordingen gælder uanset om der er tale om ombygnings-, reparations-, nybygnings-, eller tilbygningsarbejde. Garantiordningen dækker ikke materialernes kvalitet, da ansvaret for dette naturligvis ligger hos producenterne af de forskellige materialer, men murermester Torben E. Larsen hjælper gerne med anvisninger på de producenter, der er kendt for at levere solide produkter.

Mere en ca. 4200 tømrere, snedkere, murere, stenhuggere og malere over hele landet er omfattet af BYGs garantiordning. Ved at vælge en håndværker, der er omfattet af ordningen, sikrer du dig veludført håndværksarbejde uden overraskelser.

 

Garantiordningen dækker udgifter op til 100.000 kroner

Det koster ikke ekstra, når arbejdet omfattes af Garantiordningen. Ordningen giver derimod blot sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl der måtte opstå – helt op til 100.000,-. Skulle du mod forventning få brug for garantiordningen, er du sikret direkte adgang til BYGs Klage- og ankenævn.

Det vil sige, at du er sikret hurtig sagsbehandling, da du ikke skal hele den traditionelle vej gennem retssystemet, som kan være både langsommelig, tung og dyr. Den eneste forudsætning for sagsbehandlingen er, at du skal lægge et depositum – et depositum, som naturligvis returneres til dig, hvis din indsigelse viser sig at være berettiget.

BYG’s Garantiordning gælder ved alt arbejde

Bag BYG GARANTIORDNING står BYG, Byggeriets arbejdsgivere. Dermed er du sikret udbedrelse af fejl, som måtte opstå i forbindelse med et BYG-medlems arbejde – og det gælder selvfølgelig også, hvis din BYG-håndværker sælger sin forretning eller lukker den.

Vil du ringes op?

Kunderne siger:

Pia

Torben har stået for alt murerarbejde på en totalrenovering af vores hus og har leveret et super stykke arbejde. Torben og hans ansatte er venlige og behagelige at samarbejde med og man kan regne med, at de aftaler man indgår bliver overholdt.

Vi fik lagt nogle meget store klinker og også den opgave blev udført perfekt.

Torben får de varmeste anbefalinger herfra.

Steen

Vi har haft murermester Torben E. Larsen til at renovere vores badeværelse.

Under hele forløbet havde vi en god dialog og kommunikation med firmaet. Torben havde nogle gode løsningsforslag f.eks i forhold til, hvordan fliserne kunne lægges og farvevalg.

De mødte altid op til aftalt tid, og gav løbende tilbagemeldinger om, hvor langt de var nået i processen og det videre forløb.

C Jacobsen

Jeg har brugt en del tid på at finde pålidelig og grundig håndværker. Jeg har kendskab til alt for meget sjusk og håndværkere, som ikke holder aftaler. Det er IKKE tilfældet her.

Torben og hans folk kommer som aftalt, laver et flot stykke arbejde og er reelle håndværkere.

Flere af dem tak.

Rune

Totalrenovering af kælder

En ualmindelig veludført opgave både i kvalitet og tid. Torben er behagelig og nøjagtig i hans arbejdsfacon, og han styrer rutineret hans underleverandører, som i dette tilfælde talte: vvs, elektriker, tømrer og smed.

Jeg kan varmt anbefale Torben, hvis du vil have tingene lavet ordentligt.

Lisa

Renovering af badeværelse, dygtig kordinering og planlægning af håndværkerne.

Alt blevet som jeg gerne ville have det. Færdige før forventet. Kan anbefales.

Gunner

Dygtige og kreative murere ansvarsfulde.