Kontakt os

20482565
info@murertel.dk

Garanti

Murermester Torben E. Larsen er medlem af Byggeriets Arbejdsgivere - BYG. Hvis du vælger at benytte en håndværker, der er medlem af BYG, så omfattes du automatisk af BYG's 5-års garantiordning, der dækker den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Garantiordingen gælder uanset om der er tale om ombygnings-, reparations-, nybygnings-, eller tilbygningsarbejde. Garantiordningen dækker ikke materialernes kvalitet, da ansvaret for dette naturligvis ligger hos producenterne af de forskellige materialer, men murermester Torben E. Larsen hjælper gerne med anvisninger på de producenter, der er kendt for at levere solide produkter.

Mere en ca. 4200 tømrere, snedkere, murere, stenhuggere og malere over hele landet er omfattet af BYGs garantiordning. Ved at vælge en håndværker, der er omfattet af ordningen, sikrer du dig veludført håndværksarbejde uden overraskelser.

Garantiordningen dækker udgifter op til 100.000 kroner
Det koster ikke ekstra, når arbejdet omfattes af Garantiordningen. Ordningen giver derimod blot sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl der måtte opstå - helt op til 100.000,-. Skulle du mod forventning få brug for garantiordningen, er du sikret direkte adgang til BYGs Klage- og ankenævn.

Det vil sige, at du er sikret hurtig sagsbehandling, da du ikke skal hele den traditionelle vej gennem retssystemet, som kan være både langsommelig, tung og dyr. Den eneste forudsætning for sagsbehandlingen er, at du skal lægge et depositum - et depositum, som naturligvis returneres til dig, hvis din indsigelse viser sig at være berettiget.

BYG's Garantiordning gælder ved alt arbejde
Bag BYG GARANTIORDNING står BYG, Byggeriets arbejdsgivere. Dermed er du sikret udbedrelse af fejl, som måtte opstå i forbindelse med et BYG-medlems arbejde - og det gælder selvfølgelig også, hvis din BYG-håndværker sælger sin forretning eller lukker den.

53 70 69 01