Facadeisolering og facaderenovering i Odense og på hele Fyn

Facaderenovering er den perfekte løsning, hvis du ønsker at shine førstehåndsindtrykket af din bolig op. Vi har igennem mere end 40 år løst mange forskellige opgaver inden for facaderenovering og vedligeholdelse. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille!

Når man skal renovere en facade, er det meget vigtigt med et grundigt forarbejde, ellers bliver resultatet ikke godt. Facaderenovering kan i mange tilfælde kræve, at man sandblæser facaden først. Der er selvfølgelig også andre måder at rense facaden på. Så det er vigtigt, at en fagmand vurderer, hvilke metoder der skal benyttes.

En facaderenovering er som oftest en rigtig god investering. Udover at se rigtig flot ud, vil et godt og sundt murværk også holde i mange år frem.

 

Hvad koster facadeisolering? Her får du en god pris pr. m2

Det er svært at give en fast pris på facadeisolering pr. kvadratmeter. Dette skyldes, at der er mange ting som spiller ind når den endelige pris skal udregnes. Alt fra omfanget af det forudgående arbejde, din boligtype, omfanget af eventuelt isoleringsarbejde og meget andet.

Hvis du ønsker en nærmere pris for facadeisolering af din bolig, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Facaderenovering Odense, Fyn

Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din konkrete sag. På den måde får du et mere kvalificeret bud på, hvad det vil komme til at koste for isoleringen.

Facadeisolering Odense

Isolering af facade – få en effektiv udvendig facadeisolering

Ønsker du udvendig isolering af din bolig? Med denne løsning kan du selv være med til at vælge, hvilken beklædning du ønsker på facaden. Beklædning med skifer er f.eks. en meget populær løsning, som tilfører boligen en eksklusivt look.

En udvendig facadeisolering er en effektiv måde at efterisolere et hus på, uden at man mister indvendige kvadratmeter. Så hvis du oplever træk og kolde indervægge, så er dette en oplagt løsning.

Renovering af facade – brug en professionel murer til facaderenoveringen

Murermester Torben E. Larsen i Odense (Højby) udfører diverse opgaver for både private og erhverv, samt det offentlige overalt på Fyn.
Vil tilbyder et bredt udvalg af forskellige facaderenoveringsopgaver, blandt andet:

  • Reparation af revner og skader
  • Omfugning af murværk
  • Reparation af fuger
  • Efterisolering af ydervæggen udefra
  • Udskiftning af facadedele
  • Og meget mere.

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så de får den renovering, som vil være mest effektiv for netop deres bygning.

Kontakt os og hør mere om facaderenovering og udvendig facadeisolering i Odense og på hele Fyn

Har du spørgsmål til renovering af facaden eller ønsker du at vide mere om dine muligheder for udvendig efterisolering? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på tlf. 20 48 25 65 eller kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi kommer meget gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Renovering af facade

Vil du ringes op?

Kunderne siger:

Pia

Torben har stået for alt murerarbejde på en totalrenovering af vores hus og har leveret et super stykke arbejde. Torben og hans ansatte er venlige og behagelige at samarbejde med og man kan regne med, at de aftaler man indgår bliver overholdt.

Vi fik lagt nogle meget store klinker og også den opgave blev udført perfekt.

Torben får de varmeste anbefalinger herfra.

Steen

Vi har haft murermester Torben E. Larsen til at renovere vores badeværelse.

Under hele forløbet havde vi en god dialog og kommunikation med firmaet. Torben havde nogle gode løsningsforslag f.eks i forhold til, hvordan fliserne kunne lægges og farvevalg.

De mødte altid op til aftalt tid, og gav løbende tilbagemeldinger om, hvor langt de var nået i processen og det videre forløb.

C Jacobsen

Jeg har brugt en del tid på at finde pålidelig og grundig håndværker. Jeg har kendskab til alt for meget sjusk og håndværkere, som ikke holder aftaler. Det er IKKE tilfældet her.

Torben og hans folk kommer som aftalt, laver et flot stykke arbejde og er reelle håndværkere.

Flere af dem tak.

Rune

Totalrenovering af kælder

En ualmindelig veludført opgave både i kvalitet og tid. Torben er behagelig og nøjagtig i hans arbejdsfacon, og han styrer rutineret hans underleverandører, som i dette tilfælde talte: vvs, elektriker, tømrer og smed.

Jeg kan varmt anbefale Torben, hvis du vil have tingene lavet ordentligt.

Lisa

Renovering af badeværelse, dygtig kordinering og planlægning af håndværkerne.

Alt blevet som jeg gerne ville have det. Færdige før forventet. Kan anbefales.

Gunner

Dygtige og kreative murere ansvarsfulde.