BADEVÆRELSE ODENSE

Badeværelser er et af vores specialer!
Igennem årene har Murermester Torben E. Larsen udført et væld opsætninger af nye badeværelse samt renoveringer af eksisterende badeværelser i og omkring Odense.

Kontakt os for at høre mere om badeværelse på telefon 65 95 84 65.

Erfaring og ekspertise med badeværelser

På baggrund af de mange badeværelsesopgaver vi har løst, har vi stor erfaring og ekspertise. Det betyder at kvalitet og pris altid passer sammen, og sikrer desuden at byggetiden på dit badeværelse minimeres, således at vi skaber mindst mulig gene for vores kunder.

Inden vi afleverer det færdige projekt til dig, gennemfører vi altid et afsluttende kontrolbesøg, for at sikre at vores arbejde lever fuldt ud op til deres forventninger, ønsker og krav.

Før

Efter

Få pålidelige håndværkere til opgaven

Når du vælger Murermester Torben E. Larsen til at stå for at modernisere dit bad, får du omhyggelige og professionelle håndværkere til opgaven. Vi har stor erfaring inden for badrumsløsninger, og vi rådgiver gerne undervejs om flisevalg og muligheder. Derudover lægger vi stor vægt på at udføre godt håndværk, og vi holder styr på koordineringen med de øvrige håndværkere undervejs. Vi sætter en ære i altid at overholde alle vores aftaler og at levere kvalitetsarbejde til tiden uanset opgavens omfang eller type.

Nyt badeværelse eller renovering af det gamle?

Det kan være svært at vurdere, om det er muligt at renovere det gamle badeværelse eller om det er bedst at udskifte det med et nyt. Vi kommer gerne ud og tager et kig på jeres eksisterende badeværelse, og kommer med vores råd og vejledning, samt et uforpligtende tilbud på en komplet løsning.

Brug for nyt badeværelse i Odense?

Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde inden for badeværelser. Vi renoverer og bygger nye badeværelser i Odense og omegn. Ring til Murermester Torben E. Larsen på telefon 65 95 84 65 eller brug vores kontaktformular her.

Badeværelse Odense

Vil du ringes op?

Kunderne siger:

Pia

Torben har stået for alt murerarbejde på en totalrenovering af vores hus og har leveret et super stykke arbejde. Torben og hans ansatte er venlige og behagelige at samarbejde med og man kan regne med, at de aftaler man indgår bliver overholdt.

Vi fik lagt nogle meget store klinker og også den opgave blev udført perfekt.

Torben får de varmeste anbefalinger herfra.

Steen

Vi har haft murermester Torben E. Larsen til at renovere vores badeværelse.

Under hele forløbet havde vi en god dialog og kommunikation med firmaet. Torben havde nogle gode løsningsforslag f.eks i forhold til, hvordan fliserne kunne lægges og farvevalg.

De mødte altid op til aftalt tid, og gav løbende tilbagemeldinger om, hvor langt de var nået i processen og det videre forløb.

C Jacobsen

Jeg har brugt en del tid på at finde pålidelig og grundig håndværker. Jeg har kendskab til alt for meget sjusk og håndværkere, som ikke holder aftaler. Det er IKKE tilfældet her.

Torben og hans folk kommer som aftalt, laver et flot stykke arbejde og er reelle håndværkere.

Flere af dem tak.

Rune

Totalrenovering af kælder

En ualmindelig veludført opgave både i kvalitet og tid. Torben er behagelig og nøjagtig i hans arbejdsfacon, og han styrer rutineret hans underleverandører, som i dette tilfælde talte: vvs, elektriker, tømrer og smed.

Jeg kan varmt anbefale Torben, hvis du vil have tingene lavet ordentligt.

Lisa

Renovering af badeværelse, dygtig kordinering og planlægning af håndværkerne.

Alt blevet som jeg gerne ville have det. Færdige før forventet. Kan anbefales.

Gunner

Dygtige og kreative murere ansvarsfulde.