Renovering af hus i Odense og på hele Fyn samt af lejligheder, badeværelser mm.

Hvis en bygningsdel indvendigt eller udvendigt er så træt at se på, at det ikke længere kan betale sig at vedligeholde den med småreparationer, er en totalrenovering måske i stedet en løsning.

Vi er eksperter i både små renoveringer såvel som større og mere gennemgribende istandsættelser.

Begrebet renovering dækker over mange forskellige ting. Der kan både være tale om en istandsættelse og modernisering af et helt hus, bygning eller lejlighed. Det kan også dreje sig om enkelte rum, f.eks. en istandsættelse / ombygning af førstesalen eller badeværelset.

Ombygning og renovering af hus i Odense og omegn – vi har over 40 års erfaring

Hos Murermester Torben E. Larsen har vi stor erfaring med blandt andet renovering af parcelhuse, rækkehuse og meget andet i Odense og mange andre steder på Fyn. Vi hjælper dig med at komme i mål med det hus du går og drømmer om.

Vi forstår at alle opgaver ikke er ens, og derfor tilbyder vi skræddersyet løsninger, som er tilpasset dine specifikke behov.

Har I f.eks. brug for ekstra kvadratmeter, er det måske en tilbygning I har brug for. Det kan også være, at I har et disponibelt rum eller en kælder, som I ønsker at inddrage til beboelse. Vi kan hjælpe med det meste.

Renovering af hus Odense, Fyn
Renovering af badeværelse Odense & Fyn

Renovering af badeværelse i Odense og på hele Fyn

Vi tilbyder også renovering af badeværelser. Så har du brug for hjælp til en større badeværelsesrenovering, så er vi det oplagte valg. Med vores mere end 40 års erfaring klarer vi opgaver i alle størrelser. Vi arbejder både for private, erhverv samt det offentlige.

Vores dygtige flisemurere kan hjælpe med blandt både udskiftning og opsætning af fliser og klinker og meget mere. Hos os får du en skræddersyet løsning som passer til netop dit behov.

Vi kan også tilbyde totalentrepriser, hvor vi står for etablering af nyt badeværelse inkl. diverse andre håndværkere der skal benyttes i projektet (herunder f.eks. tømrer, maler, elektriker og VVS’er).

Renovering og totalrenovering af lejlighed

Ønsker du en gennemgribende totalrenovering af din lejlighed? Eller har du nogle mindre ting i lejligheden, som du ønsker der skal gøres noget ved? Uanset hvad dit behov er, så kan vi hos Murermester Torben E. Larsen hjælpe dig.

Vi tilbyder istandsættelse og renovering af lejlighed til private og erhverv, og vi tilbyder også altid en fornuftig kvadratmeterpris når vi arbejder med opgaver inden for lejlighedsrenovering.

Kontakt os om spørgsmål til renovering af hus eller lejlighed i Odense eller et andet sted på Fyn

For rigtig mange mennesker kan er større ejendomsrenovering virke uoverskuelig. Vi står derfor til rådighed med den vejledning og de gode råd, der er nødvendige, for at I får et fuldstændigt overblik over jeres kommende istandsættelsesprojekt.

Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at komme med gode alternative løsninger, som du måske ikke selv har tænkt over.

Vi hjælper naturligvis også med at få valgt de rette materialer og løsninger igennem hele processen. Det sikrer, at I ender med det absolut bedste resultat.

Du kan kontakte os på tlf. 20 48 25 65 eller gennem vores kontaktformular her.

Renovering af hus og ombygning af hus

Indvendige istandsættelser og renoveringer kan bl.a. omfatte følgende:

$

Udskiftning af ødelagte fliser

$

Køkkenrenovering – nyt køkken eller ombygning af eksisterende køkken.

$

Udskiftning af gamle fuger i bedeværelser

$

Renovering af badeværelset – ombygning af eksisterende badeværelse eller opførelse af helt nyt badeværelse.

$

Renovering af vægge.

$

Renovering af lofter.

$

Vandskuring og filtsning 

$

Ændringer af rumfordeling og skillevægge.

$

Nedbrydning af bærende vægge og opligning af jernbjælker

$

Istandsættelse og renovering af kælder.

$

Udskiftning eller renovering af betontrapper og betongulve.

Udvendige istandsættelser og renoveringer kan bl.a. omfatte følgende:

$

Ændring af vindues- og dørhuller

$

Etablering af nye dør- og vindueshuller

$

Udkradsning af gamle fuger og omfugning

$

Isolering af fundament.

$

Renovering af facaden med istandsættelse af puds eller vandskuring 

$

Udskiftning af ødelagte mursten 

Vil du ringes op?

Kunderne siger:

Pia

Torben har stået for alt murerarbejde på en totalrenovering af vores hus og har leveret et super stykke arbejde. Torben og hans ansatte er venlige og behagelige at samarbejde med og man kan regne med, at de aftaler man indgår bliver overholdt.

Vi fik lagt nogle meget store klinker og også den opgave blev udført perfekt.

Torben får de varmeste anbefalinger herfra.

Steen

Vi har haft murermester Torben E. Larsen til at renovere vores badeværelse.

Under hele forløbet havde vi en god dialog og kommunikation med firmaet. Torben havde nogle gode løsningsforslag f.eks i forhold til, hvordan fliserne kunne lægges og farvevalg.

De mødte altid op til aftalt tid, og gav løbende tilbagemeldinger om, hvor langt de var nået i processen og det videre forløb.

C Jacobsen

Jeg har brugt en del tid på at finde pålidelig og grundig håndværker. Jeg har kendskab til alt for meget sjusk og håndværkere, som ikke holder aftaler. Det er IKKE tilfældet her.

Torben og hans folk kommer som aftalt, laver et flot stykke arbejde og er reelle håndværkere.

Flere af dem tak.

Rune

Totalrenovering af kælder

En ualmindelig veludført opgave både i kvalitet og tid. Torben er behagelig og nøjagtig i hans arbejdsfacon, og han styrer rutineret hans underleverandører, som i dette tilfælde talte: vvs, elektriker, tømrer og smed.

Jeg kan varmt anbefale Torben, hvis du vil have tingene lavet ordentligt.

Lisa

Renovering af badeværelse, dygtig kordinering og planlægning af håndværkerne.

Alt blevet som jeg gerne ville have det. Færdige før forventet. Kan anbefales.

Gunner

Dygtige og kreative murere ansvarsfulde.