Vi er eksperter i køkkenrenovering i Odense og på hele Fyn

Står du og skal i gang med en køkkenrenovering i Odense eller et andet sted på Fyn? Så kontakt os hos Murermester Torben E. Larsen, vi laver alt klargøring med klinker, pudsning, gulve osv.

Vores murerfirma i Odense lytter vi altid til vores kunder, så deres nye køkken afspejler deres personlige stil.

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige løsninger, så du kan komme i mål med din køkkenfornyelse. Vi kommer meget gerne ud til dig, så vi sammen finder den helt rigtige løsning inden vi går i gang med renovering af køkkenet.

Vi har dygtige samarbejdspartnere vi kan trække på, hvis der skal monteres ny el eller VVS samt når selve køkkenet skal monteres.

Køkkenrenovering Odense, Fyn
Nyt køkken Odense, Fyn

Få professionel hjælp til en renovering af gammelt køkken eller et komplet nyt køkken

Ønsker du at give dit køkken nyt liv eller trænger dit køkken til en kærlig hånd? Hos Murermester Torben E. Larsen hjælper vi med at give dit gamle køkken nyt liv.

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med blandt andet flisearbejde ved lægning af nyt gulv, vandskuring og filtsning af væggene samt montering af klinker og meget mere.

En renovering af dit gamle køkken er en billig måde at give det et nyt look, uden at skulle udskifte elementer og hvidevarer.

Kontakt os om køkkenrenovering og nyt køkken i Odense eller et andet sted på Fyn

Går du med overvejelserne om et helt nyt køkken eller om du bør renovere det gamle? Så er du mere end velkommen til at kontakte os og få en snak.

Hvis du allerede ved hvad der skal laves, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Du kan ringe på tlf. 20 48 25 65 eller skriv til os via vores kontaktformular her.

Vil du ringes op?

Kunderne siger:

Pia

Torben har stået for alt murerarbejde på en totalrenovering af vores hus og har leveret et super stykke arbejde. Torben og hans ansatte er venlige og behagelige at samarbejde med og man kan regne med, at de aftaler man indgår bliver overholdt.

Vi fik lagt nogle meget store klinker og også den opgave blev udført perfekt.

Torben får de varmeste anbefalinger herfra.

Steen

Vi har haft murermester Torben E. Larsen til at renovere vores badeværelse.

Under hele forløbet havde vi en god dialog og kommunikation med firmaet. Torben havde nogle gode løsningsforslag f.eks i forhold til, hvordan fliserne kunne lægges og farvevalg.

De mødte altid op til aftalt tid, og gav løbende tilbagemeldinger om, hvor langt de var nået i processen og det videre forløb.

C Jacobsen

Jeg har brugt en del tid på at finde pålidelig og grundig håndværker. Jeg har kendskab til alt for meget sjusk og håndværkere, som ikke holder aftaler. Det er IKKE tilfældet her.

Torben og hans folk kommer som aftalt, laver et flot stykke arbejde og er reelle håndværkere.

Flere af dem tak.

Rune

Totalrenovering af kælder

En ualmindelig veludført opgave både i kvalitet og tid. Torben er behagelig og nøjagtig i hans arbejdsfacon, og han styrer rutineret hans underleverandører, som i dette tilfælde talte: vvs, elektriker, tømrer og smed.

Jeg kan varmt anbefale Torben, hvis du vil have tingene lavet ordentligt.

Lisa

Renovering af badeværelse, dygtig kordinering og planlægning af håndværkerne.

Alt blevet som jeg gerne ville have det. Færdige før forventet. Kan anbefales.

Gunner

Dygtige og kreative murere ansvarsfulde.