Totalentreprise i Odense og på hele Fyn – vi har mere end 40 års erfaring

Vi er et murerfirma i Odense med erfaring og ekspertise i totalentreprise såvel som diverse former for mindre renoveringer af huse og lejligheder.

Så skal du bygge nyt eller bygge om? Så kan vi hos Murermester Torben E. Larsen hjælpe med den helt rette erfaring og ekspertise på området.

Når der skal bygges nyt eller bygges til, kan det være lidt af en opgave at skulle holde styr på det hele.

Der skal bruges murer, tømrer, blikkenslager, elektriker og måske flere. Det er besværligt for dig som bygherre at skulle kontakte mange forskellige håndværkere.

I stedet kan du overveje at lade os stå for din totalentreprise i Odense eller et andet sted på Fyn.

Vi har mere end 40 års erfaring med nyt byggeri, og vi har nogle gode forhold til andre håndværkere, som vi har arbejdet med mange gange før.

Det gør, at vi kender hinandens måde at arbejde på, så vi får det bedste resultat og ikke spilder tiden.

Vi lægger stor vægt på kvalitetshåndværk og god kommunikation – og på at levere et projekt til den aftalte dato.

Totalentreprise Odense, Fyn
Totalentreprise og hovedentreprise i Odense & Fyn

Skal vi stå for en hovedentreprise eller totalentreprise hos dig?

Med os på projektet som din hovedentreprenør eller totalentreprenør, står vi for den primære dialog og koordinering de forskellige faggrupper. Så behøver du kun at tale med os. Som totalentreprenør er vi også med i den indledende del af projektet, hvor tegninger skal udarbejdes mm.

I sidste ende er det hovedentreprenøren som er ansvarlig for, at byggeriet, bliver leveret til tiden og til den aftalte kvalitet.

Hos Murermester Torben E. Larsen giver vi altid vores kunder en grundig rådgivning, så det færdige byggeprojekt bliver skræddersyet til netop deres ønsker og behov.

Når du skal søge inspiration til dit projekt, kan vi også vise billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter.

Hvad er en totalentreprise?

Når der tales om totalentreprise, betyder det at du, som bygherre, kun har en kontaktperson.

Kontaktpersonen er den som vil holde dig opdateret under hele byggeprojektet. Ved en totalentreprise modtager også kun faktura fra den entreprenør der står for opgaven.

Hos Murermester Torben E. Larsen har vi kompetencerne til at udføre både større og mindre totalentrepriser. Når du vælger os som din totalentreprenør, sørger vi altid for koordinering af hele byggeprojektet. Det sparer dig som bygherre for rigtig meget tid.

Kontakt os om totalentreprise i Odense eller et andet sted på Fyn

Har du spørgsmål og ønsker mere information? Eller ønsker du et tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi svarer gerne på dine spørgsmål og giver også et gratis og uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Du kan kontakte os på tlf. 20 48 25 65 eller skrive til os gennem vores kontaktformular her.

Totalentreprenør Fyn

Vil du ringes op?

Kunderne siger:

Pia

Torben har stået for alt murerarbejde på en totalrenovering af vores hus og har leveret et super stykke arbejde. Torben og hans ansatte er venlige og behagelige at samarbejde med og man kan regne med, at de aftaler man indgår bliver overholdt.

Vi fik lagt nogle meget store klinker og også den opgave blev udført perfekt.

Torben får de varmeste anbefalinger herfra.

Steen

Vi har haft murermester Torben E. Larsen til at renovere vores badeværelse.

Under hele forløbet havde vi en god dialog og kommunikation med firmaet. Torben havde nogle gode løsningsforslag f.eks i forhold til, hvordan fliserne kunne lægges og farvevalg.

De mødte altid op til aftalt tid, og gav løbende tilbagemeldinger om, hvor langt de var nået i processen og det videre forløb.

C Jacobsen

Jeg har brugt en del tid på at finde pålidelig og grundig håndværker. Jeg har kendskab til alt for meget sjusk og håndværkere, som ikke holder aftaler. Det er IKKE tilfældet her.

Torben og hans folk kommer som aftalt, laver et flot stykke arbejde og er reelle håndværkere.

Flere af dem tak.

Rune

Totalrenovering af kælder

En ualmindelig veludført opgave både i kvalitet og tid. Torben er behagelig og nøjagtig i hans arbejdsfacon, og han styrer rutineret hans underleverandører, som i dette tilfælde talte: vvs, elektriker, tømrer og smed.

Jeg kan varmt anbefale Torben, hvis du vil have tingene lavet ordentligt.

Lisa

Renovering af badeværelse, dygtig kordinering og planlægning af håndværkerne.

Alt blevet som jeg gerne ville have det. Færdige før forventet. Kan anbefales.

Gunner

Dygtige og kreative murere ansvarsfulde.