TOTALENTERPRISE ODENSE?

Vi er et murerfirma med erfaring og ekspertise i totalentreprise i Odense

Skal du bygge nyt eller bygge om? Murermester Torben E. Larsen kan hjælpe. Vi er et murerfirma med erfaring og ekspertise i totalentreprise i Odense.

Når der skal bygges nyt eller bygges til kan det være lidt af en opgave at skulle holde styr på det hele. Der skal bruges murer, tømrer, blikkenslager, elektriker og måske flere. Det gør det besværligt for dig som bygherre at skulle kontakte og lave aftaler med hver håndværker. Det gør det også mere besværligt for de andre håndværkere.

I stedet kan du overveje at lade os stå for totalentreprise i Odense. Det vil sige at vi står for kontakten og aftalerne med elektriker, blikkenslager og tømrer og du behøver kun at tale med os.

Vi har mange års erfaring med nyt byggeri og har nogle gode forhold til andre håndværkere som vi har arbejdet med før. Det gør at vi kender hinandens måde at arbejde på, så vi får det bedste resultat og ikke spilder tiden. Vi lægger vægt på kvalitetshåndværk og god kommunikation.

Det får du med Murermester Torben E. Larsen. Kontakt os for totalentreprise i Odense.

Vil du ringes op?

Kunderne siger:

Pia

Torben har stået for alt murerarbejde på en totalrenovering af vores hus og har leveret et super stykke arbejde. Torben og hans ansatte er venlige og behagelige at samarbejde med og man kan regne med, at de aftaler man indgår bliver overholdt.

Vi fik lagt nogle meget store klinker og også den opgave blev udført perfekt.

Torben får de varmeste anbefalinger herfra.

Steen

Vi har haft murermester Torben E. Larsen til at renovere vores badeværelse.

Under hele forløbet havde vi en god dialog og kommunikation med firmaet. Torben havde nogle gode løsningsforslag f.eks i forhold til, hvordan fliserne kunne lægges og farvevalg.

De mødte altid op til aftalt tid, og gav løbende tilbagemeldinger om, hvor langt de var nået i processen og det videre forløb.

C Jacobsen

Jeg har brugt en del tid på at finde pålidelig og grundig håndværker. Jeg har kendskab til alt for meget sjusk og håndværkere, som ikke holder aftaler. Det er IKKE tilfældet her.

Torben og hans folk kommer som aftalt, laver et flot stykke arbejde og er reelle håndværkere.

Flere af dem tak.

Rune

Totalrenovering af kælder

En ualmindelig veludført opgave både i kvalitet og tid. Torben er behagelig og nøjagtig i hans arbejdsfacon, og han styrer rutineret hans underleverandører, som i dette tilfælde talte: vvs, elektriker, tømrer og smed.

Jeg kan varmt anbefale Torben, hvis du vil have tingene lavet ordentligt.

Lisa

Renovering af badeværelse, dygtig kordinering og planlægning af håndværkerne.

Alt blevet som jeg gerne ville have det. Færdige før forventet. Kan anbefales.

Gunner

Dygtige og kreative murere ansvarsfulde.