Odense: Nyt Tag – Tag arbejde – Tag renovering

En af de vigtigste dele af et hus er taget. Det gælder både husets visuelle fremtoning og sikring af ejendommens kvalitet. Når du skal vælge mellem en tagrenovering eller et helt nyt tag, er det derfor altafgørende at du får truffet den rette beslutning. Det kan vi hjælpe dig med.

Skal huset have nyt tag?

Uanset om drømmen er at få lagt et helt nyt tag på huset eller ‘blot’ renovere det eksisterende tag, så kan en snak med Murermester Torben E. Larsen i Odense afdække hvad der der den rigtige beslutning for jer, baseret på jeres ønsker og behov. Vi bestræber os på altid at yde korrekt rådgivning i forbindelse med enhver form for tagarbejde. Dertil har virksomheden mange års erfaring både med renovering af eksisterende tage og lægning af nyt tag.

Uanset om du skal have lagt nyt tag eller renoveret det gamle kan Murermester Torben E. Larsen hjælpe dig. Vi står også til rådighed, hvis du har brug for et professionelt tag eftersyn / tagservice.

Ring til os for en professionel vurdering af dit tagprojekt og få et uforpligtende tilbud.
Vi lægger nyt tag i Odense og på resten af Fyn.

Eftersyn af tag og tagservice

Murermester Torben E. Larsen et godt sted at starte, hvis dit tag trænger eftersyn. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger inden for taglægning / tagrenovering og tager altid udgangspunkt i dit tags aktuelle tilstand.

Under et eftersyn af taget gennemgår vi både selve taget og kviste for eventuelle utætheder og skader. Vi foretager en omhyggelig og grundig gennemgang af taget, så vi kan opdage og udbedre de små probleme, inden de bliver til store, omfattende skader. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om tagreparationer og tagservice.

Vælg det rigtige nye tag

Der er to meget udbredte typer af tagmateriale i Danmark: betontagsten og tegltag. Når man skal vælge hvilken tagtype, der passer bedst til ens behov, skal man både overveje hvor stort budgettet er, hvilket type hus der er tale om, hvor lang tid, der kan afsættes til at lagt taget og selvfølgelig hvilken stil, der ønskes for huset. For at sikre, at I træffer det rette valg, anbefaler vi at I tager en uforpligtende snak med os inden tagprojektet startes. Kontakt Murermester Torben E. Larsen i Odense, hvis du vil vide mere om forskellige typer tag.

Beskrivelse af tagtyper

Tegltag – dette er en af de gamle klassikere, og det er en rigtig fin løsning, som mange husejere vælger. Et tegltag er altid en god investering, da det generelt har en god holdbarhed og dermed en meget lang levetid. Teglstenen fremstilles af ler, der brændes ved meget høje temperaturer.

Betontagsten – på det danske marked er betontagsten også et meget populært valg. Tagets levetid og kvalitet er knap så høj som tegltaget, men betontaget er derimod billigere og man får meget for pengene.

Vil du ringes op?

Kunderne siger:

Pia

Torben har stået for alt murerarbejde på en totalrenovering af vores hus og har leveret et super stykke arbejde. Torben og hans ansatte er venlige og behagelige at samarbejde med og man kan regne med, at de aftaler man indgår bliver overholdt.

Vi fik lagt nogle meget store klinker og også den opgave blev udført perfekt.

Torben får de varmeste anbefalinger herfra.

Steen

Vi har haft murermester Torben E. Larsen til at renovere vores badeværelse.

Under hele forløbet havde vi en god dialog og kommunikation med firmaet. Torben havde nogle gode løsningsforslag f.eks i forhold til, hvordan fliserne kunne lægges og farvevalg.

De mødte altid op til aftalt tid, og gav løbende tilbagemeldinger om, hvor langt de var nået i processen og det videre forløb.

C Jacobsen

Jeg har brugt en del tid på at finde pålidelig og grundig håndværker. Jeg har kendskab til alt for meget sjusk og håndværkere, som ikke holder aftaler. Det er IKKE tilfældet her.

Torben og hans folk kommer som aftalt, laver et flot stykke arbejde og er reelle håndværkere.

Flere af dem tak.

Rune

Totalrenovering af kælder

En ualmindelig veludført opgave både i kvalitet og tid. Torben er behagelig og nøjagtig i hans arbejdsfacon, og han styrer rutineret hans underleverandører, som i dette tilfælde talte: vvs, elektriker, tømrer og smed.

Jeg kan varmt anbefale Torben, hvis du vil have tingene lavet ordentligt.

Lisa

Renovering af badeværelse, dygtig kordinering og planlægning af håndværkerne.

Alt blevet som jeg gerne ville have det. Færdige før forventet. Kan anbefales.

Gunner

Dygtige og kreative murere ansvarsfulde.