FLISEARBEJDE

Få et uforpligtende tilbud på flisearbejde i Odense

Er du træt af de gamle fliser i badeværelset, køkkenet eller terrassen så få et uforpligtende tilbud fra Murermester Torben E. Larsen. Vi udfører flisearbejde i Odense og kan hjælpe dig med at få nye flotte gulve og vægge. Vi kan også klare totalrenoveringer og ombygninger.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud. Vi rykker ud så hurtigt vi kan og prioriterer personlig kontakt, så du får det resultat du ønsker. Det eneste du behøver er at give os en kort beskrivelse af det flisearbejde i Odense som du gerne vil have udført, så kan vi komme med et seriøst tilbud til dig.

Vi kan udføre alle typer af klinke og flisearbejde i Odense også hvis du har særlige ønsker om specielle mønstre. Typisk kan det være at køkkenet eller badeværelset ikke ser så pænt ud længere, især hvis det er et lidt ældre hus der er tale om. Nye fliser eller klinker kan gøre meget for at ændre et rums udseende. Udskift de gamle kedelige klinker med nye flotte eller få en totalrenovering og ombygning.

Lige meget hvilket flisearbejde i Odense du har brug for, så kan Murermester Torben E. Larsen hjælpe dig. Kontakt os i dag og få et seriøst og helt uforpligtende tilbud!

Vil du ringes op?

Kunderne siger:

Pia

Torben har stået for alt murerarbejde på en totalrenovering af vores hus og har leveret et super stykke arbejde. Torben og hans ansatte er venlige og behagelige at samarbejde med og man kan regne med, at de aftaler man indgår bliver overholdt.

Vi fik lagt nogle meget store klinker og også den opgave blev udført perfekt.

Torben får de varmeste anbefalinger herfra.

Steen

Vi har haft murermester Torben E. Larsen til at renovere vores badeværelse.

Under hele forløbet havde vi en god dialog og kommunikation med firmaet. Torben havde nogle gode løsningsforslag f.eks i forhold til, hvordan fliserne kunne lægges og farvevalg.

De mødte altid op til aftalt tid, og gav løbende tilbagemeldinger om, hvor langt de var nået i processen og det videre forløb.

C Jacobsen

Jeg har brugt en del tid på at finde pålidelig og grundig håndværker. Jeg har kendskab til alt for meget sjusk og håndværkere, som ikke holder aftaler. Det er IKKE tilfældet her.

Torben og hans folk kommer som aftalt, laver et flot stykke arbejde og er reelle håndværkere.

Flere af dem tak.

Rune

Totalrenovering af kælder

En ualmindelig veludført opgave både i kvalitet og tid. Torben er behagelig og nøjagtig i hans arbejdsfacon, og han styrer rutineret hans underleverandører, som i dette tilfælde talte: vvs, elektriker, tømrer og smed.

Jeg kan varmt anbefale Torben, hvis du vil have tingene lavet ordentligt.

Lisa

Renovering af badeværelse, dygtig kordinering og planlægning af håndværkerne.

Alt blevet som jeg gerne ville have det. Færdige før forventet. Kan anbefales.

Gunner

Dygtige og kreative murere ansvarsfulde.