Flisearbejde – opsætning og lægning af badeværelsesfliser, køkkenfliser og gulvklinker i Odense og på resten af Fyn

Er du træt af de gamle fliser i badeværelset, køkkenet eller terrassen? Så få et uforpligtende tilbud på flisearbejde fra Murermester Torben E. Larsen.

Vi udfører flisearbejde i Odense og på resten af Fyn, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at få de nye flotte gulve og vægge, som du går og drømmer om.

Vi kan også klare diverse opgaver inden for renovering af huse og lejligheder, ombygninger og facaderenoveringer samt tilbygninger mm.

 

Opsætning og lægning af fliser og klinker

Vi kan udføre alle typer af klinke og flisearbejde i på Fyn – også hvis du har særlige ønsker til specielle mønstre som f.eks. sildeben. Ofte kan køkkenet eller badeværelset måske ikke længere se så pænt ud, især hvis det er et lidt ældre hus der er tale om.

Nye fliser eller klinker kan gøre meget rummets udseende. Ofte kan det faktisk give et fuldstændig nyt helhedsindtryk af boligen.

Flisearbejde Odense & Fyn
Opsætning af fliser & lægning af klinker

Badeværelsesfliser – montering af klinker og vægfliser til badeværelset i Odense og på hele Fyn

Hos Murermester Torben E. Larsen, tør vi godt kalde os specialister i opsætning af fliser og klinker i badeværelset. Vores erfarne medarbejder sikrer dig, at vores arbejde altid udføres professionelt og i allerhøjest kvalitet.

Vi sørger altid for at rådgive vores kunder om valg af materialer, farver og mønstre, så de opnår det bedste resultat, og så rummet rigtig kan komme til sin ret.

Vi benytter de bedste materialer på markedet. Dette medvirker til, at du som kunde både får et smukt resultat, og samtidig også et resultat som holder i mange år frem.

Vi lægger stor vægt på detalje og finish. Vi ved det er de små detaljer, som er afgørende for det samlede resultat. Derfor går vi også gerne den ekstra meter for at vores kunder.

Få en professionel flisemurer til at stå for flisearbejdet til en god pris

Hos os får du altid opgaven udført af en erfaren og dygtig flisemurer – og du får det altid til en god pris. Vi tilbyder nemlig konkurrencedygtige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er vant til at lave skræddersyet løsninger, og vores flisemurere sørger altid for at imødekomme dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre mere om flisearbejde i Odense og på resten af Fyn

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud. Vi rykker ud så hurtigt vi kan, og vi prioriterer personlig kontakt.

Det eneste du behøver, er at give os en kort beskrivelse af det du gerne vil have udført. Så kan vi komme med et uforpligtende tilbud til dig. Lige meget hvilken form for flisearbejde du har brug for, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 20 48 25 65 eller gennem vores kontaktformular her.

Badeværelsesfliser, opsætning af fliser til badeværelse

Vil du ringes op?

Kunderne siger:

Pia

Torben har stået for alt murerarbejde på en totalrenovering af vores hus og har leveret et super stykke arbejde. Torben og hans ansatte er venlige og behagelige at samarbejde med og man kan regne med, at de aftaler man indgår bliver overholdt.

Vi fik lagt nogle meget store klinker og også den opgave blev udført perfekt.

Torben får de varmeste anbefalinger herfra.

Steen

Vi har haft murermester Torben E. Larsen til at renovere vores badeværelse.

Under hele forløbet havde vi en god dialog og kommunikation med firmaet. Torben havde nogle gode løsningsforslag f.eks i forhold til, hvordan fliserne kunne lægges og farvevalg.

De mødte altid op til aftalt tid, og gav løbende tilbagemeldinger om, hvor langt de var nået i processen og det videre forløb.

C Jacobsen

Jeg har brugt en del tid på at finde pålidelig og grundig håndværker. Jeg har kendskab til alt for meget sjusk og håndværkere, som ikke holder aftaler. Det er IKKE tilfældet her.

Torben og hans folk kommer som aftalt, laver et flot stykke arbejde og er reelle håndværkere.

Flere af dem tak.

Rune

Totalrenovering af kælder

En ualmindelig veludført opgave både i kvalitet og tid. Torben er behagelig og nøjagtig i hans arbejdsfacon, og han styrer rutineret hans underleverandører, som i dette tilfælde talte: vvs, elektriker, tømrer og smed.

Jeg kan varmt anbefale Torben, hvis du vil have tingene lavet ordentligt.

Lisa

Renovering af badeværelse, dygtig kordinering og planlægning af håndværkerne.

Alt blevet som jeg gerne ville have det. Færdige før forventet. Kan anbefales.

Gunner

Dygtige og kreative murere ansvarsfulde.