Kontakt os

20482565
info@murertel.dk

Flisearbejde

Få et uforpligtende tilbud på flisearbejde i Odense

Er du træt af de gamle fliser i badeværelset, køkkenet eller terrassen så få et uforpligtende tilbud fra Murermester Torben E. Larsen. Vi udfører flisearbejde i Odense og kan hjælpe dig med at få nye flotte gulve og vægge. Vi kan også klare totalrenoveringer og ombygninger.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud. Vi rykker ud så hurtigt vi kan og prioriterer personlig kontakt, så du får det resultat du ønsker. Det eneste du behøver er at give os en kort beskrivelse af det flisearbejde i Odense som du gerne vil have udført, så kan vi komme med et seriøst tilbud til dig.

Vi kan udføre alle typer af klinke og flisearbejde i Odense også hvis du har særlige ønsker om specielle mønstre. Typisk kan det være at køkkenet eller badeværelset ikke ser så pænt ud længere, især hvis det er et lidt ældre hus der er tale om. Nye fliser eller klinker kan gøre meget for at ændre et rums udseende. Udskift de gamle kedelige klinker med nye flotte eller få en totalrenovering og ombygning.

Lige meget hvilket
flisearbejde i Odense du har brug for, så kan Murermester Torben E. Larsen hjælpe dig. Kontakt os i dag og få et seriøst og helt uforpligtende tilbud!

53 70 69 01