Kontakt os

20482565
info@murertel.dk

Tagarbejde

Odense: Nyt Tag – Tag arbejde – Tag renovering
 
En af de vigtigste dele af et hus er taget. Det gælder både husets visuelle fremtoning og sikring af ejendommens kvalitet. Når du skal vælge mellem en tagrenovering eller et helt nyt tag, er det derfor altafgørende at du får truffet den rette beslutning. Det kan vi hjælpe dig med. 
 
Skal huset have nyt tag?

Uanset om drømmen er at få lagt et helt nyt tag på huset eller 'blot' renovere det eksisterende tag, så kan en snak med Murermester Torben E. Larsen i Odense afdække hvad der der den rigtige beslutning for jer, baseret på jeres ønsker og behov. Vi bestræber os på altid at yde korrekt rådgivning i forbindelse med enhver form for tagarbejde. Dertil har virksomheden mange års erfaring både med renovering af eksisterende tage og lægning af nyt tag.
 
Uanset om du skal have lagt nyt tag eller renoveret det gamle kan Murermester Torben E. Larsen hjælpe dig. Vi står også til rådighed, hvis du har brug for et professionelt tag eftersyn / tagservice.

 

Ring til os for en professionel vurdering af dit tagprojekt og få et uforpligtende tilbud. Vi lægger nyt tag i Odense og på resten af Fyn.
 
Eftersyn af tag og tagservice

Murermester Torben E. Larsen et godt sted at starte, hvis dit tag trænger eftersyn. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger inden for taglægning / tagrenovering og tager altid udgangspunkt i dit tags aktuelle tilstand.

 

Under et eftersyn af taget gennemgår vi både selve taget og kviste for eventuelle utætheder og skader. Vi foretager en omhyggelig og grundig gennemgang af taget, så vi kan opdage og udbedre de små probleme, inden de bliver til store, omfattende skader. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om tagreparationer og tagservice.

Vælg det rigtige nye tag

Der er to meget udbredte typer af tagmateriale i Danmark: betontagsten og tegltag. Når man skal vælge hvilken tagtype, der passer bedst til ens behov, skal man både overveje hvor stort budgettet er, hvilket type hus der er tale om, hvor lang tid, der kan afsættes til at lagt taget og selvfølgelig hvilken stil, der ønskes for huset. For at sikre, at I træffer det rette valg, anbefaler vi at I tager en uforpligtende snak med os inden tagprojektet startes. Kontakt Murermester Torben E. Larsen i Odense, hvis du vil vide mere om forskellige typer tag.

 

 


Beskrivelse af tagtyper

Tegltag - dette er en af de gamle klassikere, og det er en rigtig fin løsning, som mange husejere vælger. Et tegltag er altid en god investering, da det generelt har en god holdbarhed og dermed en meget lang levetid. Teglstenen fremstilles af ler, der brændes ved meget høje temperaturer.

Betontagsten - på det danske marked er betontagsten også et meget populært valg. Tagets levetid og kvalitet er knap så høj som tegltaget, men betontaget er derimod billigere og man får meget for pengene.

 

 

53 70 69 01