Kontakt os

20482565
info@murertel.dk

Badeværelse Odense

Badeværelser er et af vores specialer!

Igennem årene har Murermester Torben E. Larsen udført et væld opsætninger af nye badeværelse samt renoveringer af eksisterende badeværelser i og omkring Odense.

Kontakt os for at høre mere om badeværelse på telefon 65 95 84 65.

Erfaring og ekspertise med badeværelser

På baggrund af de mange badeværelsesopgaver vi har løst, har vi stor erfaring og ekspertise. Det betyder at kvalitet og pris altid passer sammen, og sikrer desuden at byggetiden på dit badeværelse minimeres, således at vi skaber mindst mulig gene for vores kunder.

Inden vi afleverer det færdige projekt til dig, gennemfører vi altid et afsluttende kontrolbesøg, for at sikre at vores arbejde lever fuldt ud op til deres forventninger, ønsker og krav.

Nyt badeværelse eller renovering af det gamle?

Det kan være svært at vurdere, om det er muligt at renovere det gamle badeværelse eller om det er bedst at udskifte det med et nyt. Vi kommer gerne ud og tager et kig på jeres eksisterende badeværelse, og kommer med vores råd og vejledning, samt et uforpligtende tilbud på en komplet løsning. 

Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde inden for badeværelser. Vi renoverer og bygger nye badeværelser i Odense og omegn. Ring til Murermester Torben E. Larsen på telefon 65 95 84 65 eller brug vores kontaktformular her


Gem

53 70 69 01