Kontakt os

20482565
info@murertel.dk

Tilbygning i Odense?

Murermester Torben E. Larsen er en erfaren murermester - Lad os klare din tilbygning i Odense


Murermester Torben E. Larsen er et murerfirma med speciale i tilbygning i Odense. Skal du have bygget nyt til dit hus så tag kontakt til os og få eksperter med på sagen.

Vi er et murerfirma med masser af erfaring og ekspertise. Vi står også gerne for totalentreprise og har gode kontakter til tømrer, elektriker og blikkenslager. Kort sagt, skal du bygge til så kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig til et godt færdigt resultat.

Der er mange ting at tænke på når man bygger nyt og det kan være svært at overskue det hele. Vi står gerne til rådighed som sparringspartner og kommer gerne med kommentarer til dine ideer baseret på vores mange års erfaring med ny og tilbyggeri.

Vi lever kvalitetshåndværk til kvalitetsbevidste kunder. Det har vi gjort længe og det vil vi blive ved med. Når der skal bygges til er det godt med sikkerhed for resultatet. Derfor er vi medlem af Byg Garanti ordningen, hvor du kan få erstatning, hvis du meget mod forventning skulle gå hen og have brug for det.

Murermester Torben E. Larsen er din murer, hvis du skal lave
tilbygning i Odense. Bare ring eller skriv og fortæl os lidt om hvad du ønsker, så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende og seriøst tilbud.

53 70 69 01