Kontakt os

20482565
info@murertel.dk

Renovering – Ombygning – Istandsættelse

Hvis en bygningsdel er blevet så nedslidt, at det ikke længere kan betale sig at vedligeholde eller reparere den, kan bygningsdelen med fordel renoveres ved en gennmegribende istandsættelse eller udskiftning.

 
Begrebet renovering dækker over mange forskellige ting. Der kan både være tale om en istandsættelse og modernisering af et helt hus, bygning eller lejlighed, eller det kan dreje sig om enkelte af ejendommens rum. Det kan også være en istandsættelse/ombygning af første salen eller måske en modernisering af sommerhuset.
 
For rigtig mange mennesker forekommer en større ejendomsrenovering uoverskuelig. Murermester Torben E. Larsen står derofr til rådighed med den vejledning og de gode råd, der er nødvendige, for at I får et fuldstændigt overblik over jeres kommende istandsættelsesprojekt. Vi kan også hjælpe med at få valgt de rette materialer og løsninger igennem hele renoveringsprocessen - således at I ender med det absolut bedste resultat.
 
Indvendige istandsættelser og renoveringer kan bl.a. omfatte følgende:
 

 • Udskiftning eller forbedring af husets varmesystem.
 • Køkkenrenovering - nyt køkken eller ombygning af eksisterende køkken.
 • Efterisolering.
 • Renovering af vægge.
 • Renovering af badeværelset – ombygning af eksisterende badeværelse eller opførelse af helt nyt badeværelse.
 • Renovering af lofter.
 • Renovering af træværk.
 • Ændringer af rumfordeling og skillevægge.
 • Renovering med inddragelse af loftet.
 • Istandsættelse og
 • Istandsættelse og renovering af kælder.
 • Udskiftning eller renovering af trapper og gulve.

 
 
Udvendige istandsættelser og renoveringer kan bl.a. omfatte følgende:
 

 • Isætning af ny dør, terrassedør eller nyt vindue.
 • Etablering af dræn.
 • Isolering af fundament.
 • Renovering der skal forbedre husets isolering.
 • Renovering af facaden. Eks. Istandsættelse af puds, beklædning eller maling.
 • Tilføjelse af ovenlysvinduer og/eller kviste til taget.
 • Tagrenovering – lægning af helt nyt tag eller istandsættelse af eksisterende tag.

 
 
Murermester Torben E. Larsen Odense står klar til at hjælpe jer, med alle de spørgsmål i måtte have, uanset hvilken størrelse ombygning vi snakker om.
 
Når det gælder større renoveringer og ombygninger skal de berørte bygningsdele, f.eks. tag, ydervægge og vinduer, leve op til bygningsreglementets krav til isolering. Der er også nogle krav, som husets varmeanlæg skal leve op til. Vi har naturligvis styr på alle disse krav og er opmærksomme på dem, så du trygt kan lægge dit renoveringsprojekt i vores hænder. Vi vil altid sørge for, at al´le aspekter af istandsættelsen lever op til de enhver tid gældende krav. Hvis I skulle have nogle spørgsmål i forbindelse med jeres ombygning, står vi også gerne til rådighed.


Mindre renovering af huset:
 
Går du med overvejelser om at flytte eller bygge nyt hus? Det kan være, at der blot skal en mindre renovering af jeres nuværende hus til for at jeres hus får det sidste pift, som I går og drømmer om.
 
Man kan for eksempel komme langt med at udskifte døre og vinduer. Det giver huset et nyt og mere moderne look, og hvis man samtidig investerer i energibesparende vinduer og døre opnås der en besparelse - en ekstra bonus, der hurtigt vil kunne mærkes på varmeregningen.
 
Har du fået nok af dine små og indelukkede rum? Med en renovering af husets skillevægge, kan vi lægge mindre rum sammen til større rum, eller der kan laves et nyt og stort køkken/alrum, ved nedrivelse af vægge.
 
Hvis I synes der mangler lys i boligen, er der mange forskellige muligheder. Der kan for eksempel indsættes ovenlysvinduer eller de helt nye lystunneler. Gamle mørke lofter kan også erstattes med nye hvide gipsplader, gulvet kan få en gang lys maling eller udskiftes med et lyst trægulv eller klinker.
 
Med en ejendomsrenovering bliver det muligt at rette op på alle disse ting - og flere til. Der er således altid mange muligheder for boligforbedringer, som man bør tage med i sine overvejelser, uanset hvilken slags ombygning man påtænker.  Vi står gerne til rådighed med både vejledning og inspiration igennem hele processen.
 
 
Renovering af første sal:
 
En renovering af førstesalen behøver ikke være en stor investering. Der kan med ganske få midler udføres en ombygning som giver lyse og dejlige opholdsrum. Det er muligt at opnå et væsentligt bedre indeklima med en bedre isolering, og der kan i mange tilfælde også spares lidt ekstra på varmeregningen.
Det er også en mulighed at få indsat et tagvindue eller en tagkvist for at få lidt ekstra lys ind på førstesalen. Også ved denne type ombygningsprojekter står vi klar med gode råd og professionel vejledning - kontakt os for at høre mere.

53 70 69 01