Kontakt os

20482565
info@murertel.dk

Ombygning i Odense?

Murermester Torben E. Larsen er en erfaren murermester - Kontakt os for ombygning i Odense


Skal du foretage ombygning i Odense så kontakt Murermester Torben E. Larsen og få et godt tilbud.

Vi er et murerfirma med stor erfaring i udførelse af bygge og mureropgaver indenfor renovering og ombygninger. Derudover kan vi hjælpe med mureropgaver i badeværelset, køkkenet, facaderenoveringer og andre større totalentreprise projekter.

Med os som dine håndværkere er du i sikre hænder. Når du skal bygge om er det meget vigtigt at der er et godt samarbejde mellem os, som håndværkere, og dig som bygherre. Det sikrer et resultat der står mål med dine forventninger, stilmæssigt og også energimæssigt.

Ombygninger tager tid og kan støje, men derudover er det selvfølgelig også vigtigt at der er så lidt gene som muligt. Vi er meget fokuserede på at levere kvalitets håndværk, som lever op til dine ønsker. Derfor vil vi meget gerne tilbyde gode råd baseret på vores tidligere erfaring, endda før selve arbejdet går i gang.

Hvis du skal foretage ombygning i Odense, så kontakt Murermester Torben E. Larsen og få et uforpligtende tilbud. Det eneste du behøver at gøre er at ringe eller skrive og så fortælle os lidt om hvad det er du ønsker udført, så vender vi snarest muligt tilbage med et seriøst tilbud.

Kvalitetshåndværk og personlig kontakt – Murermester Torben E. Larsen.

53 70 69 01