Kontakt os

20482565
info@murertel.dk

Skal du bruge en murermester i Odense?

Murermester Torben E. Larsen er din murermester i Odense


Trænger noget i huset til at blive pudset op? Nye fliser i køkkenet, badeværelset eller terrassen? Skal du bygge om, renovere eller skal du til at begynde på drømme byggeriet, så tag Murermester Torben E. Larsen med på råd.

Vi er et murerfirma og murermester i Odense, og vi kan hjælpe dig med lige netop dine mureropgaver. Vi er et erfarent og kvalitetsbevidst murerfirma – og det er vores kunder også – derfor udfører vi altid kvalitetshåndværk med dine ønsker som mål. Vi lægger også meget vægt på at have gode personlige forhold og kommunikere ordentlig om opgaven.

Derfor tilbyder vi altid at være sparringspartner for dine ideer endnu før arbejdet begynder. Vi gør ikke arbejdet færdig uden at du har godkendt det ved en kontrolrunde. Når har udført jobbet, behøver du ikke bekymre dig om der roder og flyder – vi rydder selvfølgelig ordentlig op efter os selv.

Vi er en murermester i Odense, som kan udføre alle typer af mureropgaver. Vi er eksperter i badeværelser, flisearbejde og facaderenoveringer, men vi har masser af erfaring med større projekter, renovering og totalentreprise.

Skal du bruge en murermester i Odense, så ring til os og få et uforpligtende og seriøst tilbud!

53 70 69 01