Kontakt os

20482565
info@murertel.dk

Skal du have udført murerarbejde i Odense?

Mureropgaver udføres - Odense og omegn

 

Har du brug for murerarbejde, fordi facaden skal renoveres? Skal du have nye badeværelsesfliser eller nyt køkken? Murermester Torben E. Larsen er dit murerfirma i Odense der løser alle former for murerarbejde i Odense og omegn.

Vi er et murerfirma i Odense med masser af erfaring og kompetence i murerarbejde fra A-Z. Vi klarer mindre opgaver, fliselægning, badeværelser og køkkener og tager os også gerne af store totalentreprise opgaver, renovering eller ombygning. Hvad end du har brug for så er Murermester Torben E. Larsen et sikkert valg til dit murerarbejde.

Vi lægger stor vægt på at have god kommunikation med vores kunder. Vi mener, det er vigtigt at du får præcis det resultat, som du er ude efter. Det løser vi ved at være involveret i hele processen, lige fra tegnebræt til finpudsning, såfremt du altså ønsker det.

Vi sparrer gerne ideer med dig, før vi går i gang, og når vi er ved at være færdige, går vi alting igennem med dig, så vi kan være sikre på, at du er tilfreds. Det er trods alt det, som det kommer an på. Vi er kort sagt et
murerfirma i Odense som udfører murerarbejde i højeste kvalitet til kvalitetsbevidste kunder.

Skal du have udført murerarbejde af et murerfirma i Odense så giv os et kald eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.

 

53 70 69 01