Kontakt os

20482565
info@murertel.dk

Skal du bruge en murer i Odense?

Murermester Torben E. Larsen kan hjælpe dig, hvis du har brug for en murer i Odense

Trænger dine gamle badeværelses fliser til en ordentlig tur eller ser køkkenet slidt og grimt ud? Skal du renovere eller bygge om? Så kom til Murermester Torben E. Larsen. Vi er et murerfirma med speciale i privat murerarbejde, lige fra mindre opgaver til totalentreprise, så skal du bruge en murer i Odense så gi os et kald og lad os hjælpe dig med dine mureropgaver.

Vi udfører alle typiske (og sjældne) typer mureropgaver for eksempel er vi eksperter i badeværelser, hvad enten det er nye fliser, ombygning eller andet. Vi kan klare tagarbejde, facaderenovering og køkkenarbejde. Kort sagt, skal du bruge en murer så kom til os og få et ordentlig og seriøst tilbud.

Vi lægger vægt på personlig kontakt gennem hele projektet. Vi sparrer gerne med dig allerede fra tegnebrættet. Når jobbet er udført går vi det hele igennem en gang til i en kontrolrunde, så du kan være sikker på at du er tilfreds. Til sidst rydder vi selvfølgelig op efter os selv. Vi står for kvalitetshåndværk til kvalitetsbevidste kunder.

Murermester Torben E. Larsen er din murer i Odense. Skal du bygge om, have lagt nye fliser eller nyt køkken/badeværelse så tag os med på råd.

Ring eller skriv til os, så gir vi dig et uforpligtende tilbud helt gratis.

53 70 69 01