Kontakt os

20482565
info@murertel.dk

Murer fyn

Skal du bruge en murer på Fyn?


Murermester Torben E. Larsen kan hjælpe dig, hvis du har brug for en murer på Fyn


Murermester Torben E. Larsen er en murer på Fyn og kan hjælpe dig med alle typer af opgaver. Vi er et murerfirma som leverer kvalitetshåndværk til kvalitetsbevidste kunder overalt på Fyn.

Hos Murermester Torben E. Larsen udfører vi alle typer af murer opgaver uanset hvilket omfang og størrelse det drejer sig om. Vi kan tilbyde hjælp til mindre opgaver i hjemmet eller store totalrenoveringer. Under alle omstændigheder er du i gode hænder. Vi hjælper med sparring til dit projekt og er med hele vejen. Vi hjælper med planlægning, udfører arbejdet og vi rydder selvfølgelig ordentlig op efter os selv.

Vi tilbyder:

* Totalentreprise
* Badeværelser
* Tagarbejde
* Facaderenovering
* Ombygning
* Køkkener
* Og meget mere.

Vores mål er veludført håndværk som kan være til glæde i mange år fremover, udført til tiden og inden for deadlines, men stadig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Inden vi afleverer det aftalte projekt er du med til en afsluttende kontrolgennemgang. Det sikrer at du altid er tilfreds med det endelig resultat.

Skal du bruge en
murer på Fyn så tænk på Murermester Torben E. Larsen. Godt kvalitetshåndværk, personlig kontakt og konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

53 70 69 01